Stoiximan Super League

Ήρθε για ΑΕΚ ο Τζεμπούρ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ και επίκειται η κρίσιμη συνάντηση με την ΑΕΚ. Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του «τρομοκράτη».

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στις τάξεις της ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα και επίκειται συνάντησή του με την πλευρά της «Ένωσης».

Η επιθυμία για συνεργασία είναι αμοιβαία, αλλά θα πρέπει να συμφωνηθούν οι όροι αυτής. Σε πρώτη φάση φαινόταν να υπάρχει μια διαφορά, κυρίως σε ό,τι αφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, με τον 31χρονο άσο να επιθυμεί «κλειστό» συμβόλαιο και εκείνη της ΑΕΚ να προτιμά οψιόν μετά τον πρώτο χρόνο.

Πάντως η διαφορά δεν είναι μεγάλη κι από τη στιγμή που η ΑΕΚ-και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης-επιθυμούν την επιστροφή του «τρομοκράτη», ενώ και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει γιατί έχει αφήσει κάποιες ανολοκλήρωτες αποστολές, το deal ανάμεσά τους είναι κοντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x