Stoiximan Super League

Ιταλικό σενάριο για Ολυμπιακό και Ρόουντς

Ένα μάλλον ακραίο σενάριο από την Ιταλία θέλει τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του φορ της Μίντλεσμπρο Τζόρνταν Ρόουντς, αλλά να κάνει πίσω λόγω κόστους.

Μια από τις θέσεις στις οποίες ψάχνεται για ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι αυτή του σέντερ φορ κι ένα δημοσίευμα από την Ιταλία (Sky Italia) κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Τζόρνταν Ρόουντς.

Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό της Μίντλεσμπρο, που είναι υπό παραχώρηση από τους νεοφώτιστους στην Premier League, αλλά όπως σημειώνουν οι Ιταλοί το κόστος του ξεπερνά τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ρόουντς είναι γυρολόγος, έχοντας στεριώσει μόνο σε Χάντερσφιλντ (2009-2012) και Μπλάκμπερν (2012-2016), ενώ τον περασμένο Φλεβάρη μετακόμισε στη Μίντλεσμπρο υπογράφοντας για τεσσεράμισι χρόνια και συνεισφέροντας 6 γκολ σε 18 εμφανίσεις. Επίσης μετρά 13 εμφανίσεις και 3 γκολ με το εθνόσημο της Σκωτίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x