Stoiximan Super League

Βαρύτατες ποινικές διώξεις από την εισαγγελία Ιωαννίνων για το οπαδικό επεισόδιο

Η Σπυριδούλα Σταυράτη, εισαγγελέας πρωτοδικών Ιωαννίνων, έχει ασκήσει βαρύτατες ποινικές διώξεις στους συμμετέχοντες στα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οπαδού.

Σε μία ακόμη αποκάλυψη προχώρησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM μέσα από την εκπομπή του «η Έφεση της Τρίτης».

Αναφέρθηκε στο οπαδικό επεισόδιο που έλαβε προ ημερών στα Ιωάννινα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανέφερε πως μετά από παρέμβαση της Βιργινίας Σακελλαροπούλου, αθλητικής υπερεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, υπήρξε επικοινωνία με την εισαγγελία Ιωαννίνων και ασκήθηκαν βαρύτατες ποινικές διώξεις στους συλληφθέντες, ενώ έχουν εκδοθεί ορισμένα ακόμη εντάλματα σύλληψης.

Ειδικότερα, η Σπυριδούλα Σταυράτη, εισαγγελέας πρωτοδικών Ιωαννίνων, έχει ασκήσει βαρύτατες ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή και παράβαση του αθλητικού νόμου, του άρθρου 41 ΣΤ’ που αναφέρεται στη βία στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν στήσει ενέδρα σε αντίστοιχους του ΠΑΣ Γιάννινα, με συνέπεια να υπάρξουν αιματηρά επεισόδια και ένας άνθρωπος 30 ετών να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x