Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε και Ντελγκάδο ο Ιωνικός

Tην απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού δεξιού μπακ-χαφ εξτρέμ, Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ανακοίνωσε την Τετάρτη (30/6) ο Ιωνικός.

Το ένα μετά το άλλο ανακοινώνονται τα μεταγραφικά «χτυπήματα» στον Ιωνικό, ο οποίος την Τετάρτη (30/6) γνωστοποίησε και την απόκτηση του Ντιντιέρ Ντελγκάδο, μετά από εκείνη του Σαλβαδόρ Σάντσες.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Νικαιωτών πρόκειται για 28χρονο Κολομβιανό δεξιό μπακ-χαφ, ο οποίος αγωνίζεται και ως εξτρέμ και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Στο παρελθόν έχει παίξει κατά σειρά στις Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ/3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ/6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ/6 ασίστ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας, Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, που αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ εξτρέμ, γεννήθηκε στην Ιστμίνα της Κολομβίας στις 25 Ιουλίου 1992. Έχει αγωνιστεί σε Ντεπόρτες Τολίμα (60 συμμετοχές, 3 γκολ-3 ασίστ), Ντεπορτίβο Κάλι (49 συμμετοχές, 5 γκολ-6 ασίστ) και Ιντεπεντιέντε του Μεντεγίν (28 συμμετοχές, 1 γκολ-6 ασίστ).

Στο πλαίσιο της απόκτησης του, ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο, τόνισε στο ionikosfc: ''Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος της οικογένειας του Ιωνικού. Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία αναμένω να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό στην επίτευξη των στόχων. Ήρθα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, η οποία είναι πολύ κοντά στη νοοτροπία της Κολομβίας, επομένως θα είναι εύκολη η προσαρμογή μου. Να έχουμε μια καλή αρχή και να δώσουμε την καρδιά μας για τον Ιωνικό''.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x