Stoiximan Super League

Ιωνικός: Επίσημη η επιστροφή Καμπράλ – Τέλος ο Σερβιλάκης

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζέρσον Καμπράλ στις τάξεις του, καθώς και την αποχώρηση του Γιώργου Σερβιλάκη.

Την τρίτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, ο οποίος τη Δευτέρα (2/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ. Όπως εξάλλου αναμενόταν, μιας και ο 31χρονος άσος -ο οποίος αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν στους Νικαιώτες- πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώην ομάδα του τον τελευταίο περίπου μήνα.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Βαλεριάνου (επιστροφή) και Ρουμπουλάκου, οι οποίοι αγωνίζονται αμφότεροι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλωστε, γι' αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε πια χώρος για τον Γιώργο Σερβιλάκη, η λύση της συνεργασίας με τον οποίο ανακοινώθηκε επίσης τη Δευτέρα.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού για Καμπράλ και Σερβιλάκη:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζέρσον Καμπράλ.

O 31χρονος εξτρέμ γνωρίζει καλά την ομάδα μας, αφού αγωνιζόταν σε αυτή την περασμένη περίοδο και επιστρέφει στον Ιωνικό μετά από έξι μήνες.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Καμπράλ αγωνίστηκε σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πάφο, Λέφσκι Σόφιας, Μπαστιά, Σπάρτα Ρότερνταμ, Τβέντε, Βίλεμ, Ντεν Χάαγκ και Φέγενορντ.

Η οικογένεια του Ιωνικού τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει και τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον Γιώργο Σερβιλάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στην καριέρα του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x