Stoiximan Super League

Ιωνικός: Συνέχισε με διπλή προπόνηση – Πεντάδα αρχηγών για τη νέα σεζόν

Αρκετή δουλειά, πρωινή και απογευματινή, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Ιωνικού την Παρασκευή. Με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν εν συνεχεία και την πεντάδα των αρχηγών για την ερχόμενη σεζόν.

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνέχισε την προετοιμασία του την Παρασκευή (9/7) ο Ιωνικός, ύστερα από το φιλικό «ξεμούδιασμα» με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική.

Το Σάββατο (10/7) οι ποδοσφαιριστές των Νικαιωτών έχουν ρεπό, ενώ μία μέρα αργότερα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για τον Βώλακα Δράμας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 24 Ιουλίου. Να σημειωθεί ότι το πρωί της Κυριακής (11/7, 7:30), σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή την πεντάδα των αρχηγών τους ενόψει της σεζόν 2021/22. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αλεξίς Ρομαό, Γιώργο Βαλεριάνο, Γιάννη Γκοτσούλια, Λευτέρη Ματσούκα και Κώστα Τσιριγώτη. Με τον πρώτο να προορίζεται να φοράει το περιβραχιόνιο όταν αγωνίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x