Stoiximan Super League

Ιωνικός: «Οι οπαδοί που δεν εκφράζονται από τη διοίκηση, μπορούν να επιστρέψουν το διαρκείας τους»

Ανακοίνωση προς τους οργανωμένους οπαδούς του Ιωνικού σχετικά με τον τρόπο σκέψης της εξέδωσε η διοίκηση Τσιριγώτη.

Ανακοίνωση προς τους οργανωμένους φίλους του Ιωνικού εξέδωσε η οικογένεια Τσιριγώτη.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του κλαμπ ανέφερε πως όποιος οπαδός από τη θύρα των οργανωμένων διαφωνεί με τον τρόπο σκέψης της, δύναται να επιστρέψει το διαρκείας του και να λάβει πίσω τα χρήματά του. Μάλιστα, κλείνοντας το μήνυμά της, σημείωσε πως θα συνεχίσει να προστατεύει τα συμφέροντα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο -όπου υπήρξε ένταση στις κερκίδες- η διοίκηση Τσιριγώτη προέβη σε ανακοίνωση, μέσω της οποίας τόνιζε ότι η ίδια «θα αφοσιωθεί στην ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι και οι Rangers με τη θύρα 3, ώστε αυτόνομα να την ξαναχτίσουν μόνοι τους όπως πολύ καλά ξέρουν».

Αναλυτικά, η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η διοίκηση Τσιριγώτη ανακοινώνει πως όποιος οπαδός από την Θύρα των οργανωμένων νιώθει για οποιοδήποτε λόγο ότι δεν τον εκφράζει ο τρόπος σκέψης της διοίκησης, έχει την δυνατότητα άμεσα κιόλας να παραδώσει το διάρκειας του.

Εμείς θα το δεχτούμε, επιστρέφοντας μάλιστα και τα χρήματά τους. Εμείς ως διοίκηση θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Η οικογένεια Τσιριγώτη θα συνεχίσει να ματώνει για την ιστορική ομάδα του Ιωνικού και για τους οπαδούς που σέβονται την προσπάθεια μας και συνεχίζουν να είναι δίπλα μας.

Συνεχίζουμε την πορεία και το δύσκολο έργο που έχουμε λάβει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x