Stoiximan Super League

Αρνητικά όλα τα τεστ στον Ιωνικό

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό στον Ιωνικό, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στους Γκοτσούλια και Καμπράλ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το προσεχές Σάββατο (22/1, 19:30) για τη 19η αγωνιστική της Super League 1 συνεχίζει ο Ιωνικός.

Στα ευχάριστα για τους Νικαιώτες ότι τα τεστ που διενεργήθηκαν την Πέμπτη (20/1) για την ανίχνευση του κορωνοϊού ήταν όλα αρνητικά. Μάλιστα, στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει και οι δύο παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί το προηγούμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σπανός και το επιτελείο του έριξαν το βάρος στην αμυντική τακτική, έχοντας στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός από τον τραυματία Γιάννη Γκοτσούλια. Υπενθυμίζεται ότι από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάσει και ο Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή για τις κάρτες που έχει συμπληρώσει.

Την Παρασκευή (21/1) οι «κυανόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινώσουν την αποστολή τους για το ματς με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x