Stoiximan Super League

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης: Ο ένας για την ανάσα, ο άλλος για το «πλασάρισμα»

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00 για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μπορεί όλα τα φώτα να είναι στραμμένα στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ωστόσο την ίδια ώρα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (19:00, sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote).

Σημαντικό ματς για τον Ιωνικό καθώς πλέον στην θέση που βρίσκεται πρέπει να τα δώσει όλα στα playouts για να παραμείνει στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 6-0, έχοντας βέβαια και αρκετές απουσίες να διαχειριστεί ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ψάχνει το τρίποντο κόντρα στον Αστέρα για να ανασάνει και ενδεχομένως να εκμεταλλευτεί στραβοπατήματα της Λαμίας και του Λεβαδεικού.

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι Νικαιώτες μετράνε 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες, ενώ βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, στο +1 από τον ουραγό Λεβαδειακό και στο -1 από τη Λαμία. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μύγα, Μασάς αλλά και στον Γούλερι που δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα. Την ίδια ώρα, επιστρέφουν οι Βαλεριάνος, Σάκιτς, Φαντιγκά.

Η αποστολή: Αλέν, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο εντός έδρας, σε ένα ματς όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Δεν είναι καλή η σεζόν για τους Αρκάδες μέχρι τώρα, έχουν χάσει τον στόχο τους που ήταν η εξάδα για ακόμη μια χρονιά, ωστόσο αν παραμείνει ο Άκης Μάντζιος στο τιμόνι και του χρόνου, τότε θα χτίσει την ομάδα που θέλει ο έμπειρος τεχνικός. Ψάχνει στη Νίκαια μια νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και στα playouts θα προσπαθήσει να βρει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μπορεί.

Μέχρι στιγμής ο Αστέρας μετράει 4 νίκες, 13 ισοπαλίες και 8 ήττες και βρίσκεται στην 10η θέση με 25 βαθμούς. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Καστάνιο, Γκαρντάφσκι που εξέτισαν την τιμωρία τους, αλλά και του Τασουλή που αποθεραπεύτηκε. Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, τον ανέτοιμο Κρέσπι αλλά και τον Τζουκάνοβιτς που έχει ίωση.

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.

Διαιτητής: Φωτιάς
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Νικολαΐδης
Τέταρτος: Κατσικογιάννης
VAR: Ζαμπαλάς, Κόλλιας.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης - Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος - Ρομαό, Κάνιας, Φαντιγκά - Λοβέρα, Μάντζης, Σεμπά.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες - Αλάγκμπε, Μουνάφο – Ριέρα, Ζουγλής, Σίτο - Μπαράλες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x