Stoiximan Super League

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης: Ανταμώνουν ξανά στη Νίκαια με το ενδιαφέρον να παραμένει μονόπλευρο

Ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των playouts.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης συναντιούνται ξανά στη Νίκαια, αυτή την φορά για την 2η αγωνιστική των playouts. Στις 21:00 (bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr, Cosmote Sports 1) οι Νικαιώτες θα υποδεχθούν τους Αρκάδες, σε ένα ματς το οποίο είναι κρίσιμο για τους γηπεδούχους, που παλεύουν για την παραμονή και αδιάφορο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν κινδυνεύουν να πέσουν και θέλουν να αναρριχηθούν περισσότερο στη βαθμολογία.

Ο Ιωνικός την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και καίγεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς όσους έχει και ο Λεβαδειακός, στο -2 από τη Λαμία που αυτή τη στιγμή σώζεται.

Ο τεχνικός του Ιωνικού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Αντιθέτως, έχει επιστροφές αφού υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Γούλερι και Μπουενά που επέστρεψαν στην αποστολή.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Χουτεσιώτης, Αλέν, Τσιριγώτης, Ρομαό, Μπουενά, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Μύγας, Βαλεριάνος, Σόουζα, Ρουμπουλάκου, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Κάνιας, Λοβέρα, Μασάς, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Καμπράλ, Μάνος, Γούλερι, Μάντζης.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού, σε ένα ματς όπου οι Αρκάδες ήταν καθόλα ανώτεροι και ο Φεντερίκο Άλβαρες χάρισε τη νίκη στην ομάδα του σκοράροντας ένα πολύ όμορφο γκολ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, παίζοντας πλέον για την κατάκτηση της 7ης θέσης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς τους Μουνάφο, Προύντζο που έχουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Κρέσπι θα είναι ετοιμοπόλεμος από την επόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Ιγκλέσιας και Μπαρτόλο σε σχέση με το πιο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Κωστέας.

Πιθανές ενδεκάδες
Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Βαλεριάνος – Κάνιας, Ρομαό, Φαντιγκά – Λοβέρα, Σεμπά, Μάντζης.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος):Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Ιγκλέσιας, Σανταφέ – Ριέρα, Μπερτόγλιο, Σίτο – Μπαράλες.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών)
Τέταρτος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
VAR: Γκορτσιλάς (Μακεδονίας)
AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x