Stoiximan Super League

Σαν να ήταν... επίσημο και 2-2 Ιωνικός-Ατρόμητος

Σε ένα ματς με ένταση, πάθος, αποβολές και τέσσερα γκολ, Ιωνικός και Ατρόμητος έμειναν στο 2-2 σε ένα φιλικό που περισσότερο έμοιαζε με επίσημο.

Αγώνας φιλικός και ύφος και πάθος επισήμου. Ιωνικός και Ατρόμητος μοιράστηκαν εντυπώσεις με το 2-2 στον ηλεκτρονικό πίνακα να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 7’ λεπτό ο Νίκος Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αφιερώνοντας το γκολ στη νεογέννητη κόρη του. Όπως προείπαμε, υπήρχε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα οι Δημήτρης Χατζηισαΐας και Αλείς Ρομαό να τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα, καθώς «αρπάχτηκαν» σε μία στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή Βεργίτη.



Η συγκεκριμένη φάση φαίνεται ότι… ξύπνησε τον Ατρόμητο, ο οποίος απάντησε αισθητά πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Στο 35’ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης πάτησε περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά έφερε τον αγώνα στα ίσα. Και όχι μόνο αυτό, το σύνολο του Κρις Κόουλμαν πήρε κεφάλι με τον Ντάνι Σουάρεθ πέντε λεπτά αργότερα.



Στην επανέναρξη η αναμέτρηση κύλησε σε πιο ήρεμο ρυθμό και τέμπο σε σύγκριση με τον ξέφρενο του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ιωνικός βρήκε το πολυπόθητο γκολ στο 73’ με τον Φεντερίκο Μίλο, φέρνοντας πάλι το ματς στην απόλυτη ισορροπία. Παράλληλα, το ανεπίσημο ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο αμυντικό Ντε Μποκ για την ομάδα του Περιστερίου.



Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν, να εκμεταλλευτούν ένα λάθος ώστε να ανακτήσουν το προβάδισμα αλλά τίποτα δεν άλλαξε έως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογκοσιάν), Μεντόζα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννιδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Ερλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιλ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x