Stoiximan Super League

Ιωνικός-Ατρόμητος: Ντέρμπι… παραμονής στη Νίκαια

Με το παιχνίδι Ιωνικός-Ατρόμητος ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι στη Νίκαια μεταξύ του Ιωνικού και του Ατρόμητου για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:00, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο ομάδες απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς, αφού οι γηπεδούχοι έχουν 14 και οι Περιστεριώτες 10 και οι δύο θέλουν να μαζέψουν βαθμούς με τους οποίους θα καταφέρουν να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Ο Ιωνικός έκανε την πέμπτη ήττα στη σειρά και βρίσκεται στην 12η θέση. Και οι πέντε ήττες που έκανε ήταν στο γκολ, ενώ πέτυχε ένα γκολ σε αυτές. Χάνοντας το τελευταίο παιχνίδι από την ΑΕΚ, ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 10 βαθμούς, έχοντας μόλις έναν στα τελευταία πέντε παιχνίδια του. Έχει τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα 11, ενώ έχει δεχτεί 35 γκολ, μαζί με το Βόλο τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Η παράδοση

Είναι μόλις η τρίτη σεζόν στην ιστορία, που Ιωνικός και Ατρόμητος συνυπάρχουν στη μεγάλη κατηγορία. Οι προηγούμενες ήταν η τελευταία της Α’ Εθνικής το 2005-06 και η πρώτη της Super League, το 2006-07. Δεν έχουν ισοπαλία μεταξύ τους. Την πρώτη σεζόν έκαναν από μια νίκη, τη δεύτερη δύο νίκες ο Ατρόμητος και φέτος στον πρώτο γύρο επικράτησε η Ιωνικός στο Περιστέρι. Στα δύο παιχνίδια τους στη Νεάπολη μπήκαν εννέα γκολ, αφού το 2005 νίκησε 3-1 ο Ιωνικός και το 2006 4-1 ο Ατρόμητος.

Οι συνθέσεις

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ντάλσιο, Κάνιας, Καμπράλ, Άοσμαν, Λένις, Μάντζης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Σάλομον, Ντένιτς, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Κουλούρης, Κλωναρίδης.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τοντόροβιτς, Ντούκιτς και τέταρτο τον κ. Περράκη. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Μιγκέλ και ο κ. Σαμοΐλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x