Stoiximan Super League

Ιωνικός-Βόλος: Φορτσάτοι οι Νικαιώτες κόντρα στους… ατρόμητους Βολιώτες

Από δύο σερί νίκες οι μεν, πιστοί στον ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού που τους έχει φέρει τέταρτους οι δε. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Ιωνικός-Βόλος.

Με την αναμέτρηση Ιωνικός-Βόλος ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (1/11, 19:30) το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι της Νεάπολης με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς προέρχονται από δύο σερί «διπλά»: Το προηγούμενο Σάββατο (23/10), δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, επικράτησαν 2-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι -στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στα «μεγάλα σαλόνια», ύστερα από 15 χρόνια-, ενώ μεσοβδόμαδα νίκησαν 2-1 με ανατροπή την Ξάνθη στα «Πηγάδια», παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Πλέον, με οκτώ βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκονται στην 9η θέση και σε ενδεχόμενη νίκη τους θα εκτοξευθούν στην 6η!

Από την άλλη, η ομάδα της Μαγνησίας δεν… χαμπαριάζει και μένει πιστή στον ελκυστικό τρόπο παιχνιδιού της. Μετά την εντυπωσιακή της επιστροφή στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (από 4-1 σε 4-4)- την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 3-1 στον Βόλο από την ΑΕΚ. Ύστερα από τρεις μέρες πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα του Πανσερραϊκού, εξασφαλίζοντας κι εκείνη τη θέση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η εξαιρετική της εκκίνηση στο πρωτάθλημα την έχει φέρει στην 4η θέση με 13 πόντους.

Ο Ιωνικός μετρά 1Ν-1Ι-1Η (2-2 τα γκολ) στο γήπεδό του. Ίδιο ρεκόρ και από τον Βόλο σε ό, τι αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια του, με τη διαφορά ότι σ' αυτά τα τρία ματς έχουν επιτευχθεί 18 τέρματα (8-10)!

Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Μανώλη Μουσουράκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σε ακόμα ένα ματς με σημαντικές απουσίες. Πέρα από τον Μαχαίρα που έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, εκτός είναι και οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Λένις και Τσιριγώτης, αλλά και ο Μπουένο, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στη Νίκαια. Αντίθετα, ο Ματσούκας ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει στην αποστολή. Το ίδιο και οι Ρομαό και Χουτεσιώτης, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός με την Ξάνθη για λόγους αποφόρτισης και ευκαιριών στους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο Σάντσες που ήταν τιμωρημένος κόντρα στον Ατρόμητο.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λουάν, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

Δύο σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τα βασικά τους μπακ, με τον Φεράρι να εκτίει ποινή και τον Πουρίτα να έχει υποστεί θλάση. Παράλληλα, δεν θα έχουν στον πάγκο τον τεχνικό τους, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες (και πρόστιμο), λόγω της αποβολής του για διαμαρτυρία στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αντίθετα, υπολογίζεται τόσο ο Φερνάντες (ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο Κύπελλο), όσο και ο Ορόζ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε φετινή αποστολή για το πρωτάθλημα. Σταθερά εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Ριένστρα, επιστρέφουν μετά τις «ανάσες» που πήραν στο Κύπελλο οι Ρεγκατίν, Τσοκάνης και Κλέιμαν.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μεταξάς, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης – Μύγας, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος – Ρομαό, Ντάλτσιο – Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ – Τουράμ.
Βόλος: Κλέιμαν – Ρομέρο, Γκιουλέν, Ρινέρ, Γκρίλο - Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες – Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατίν.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Α' Βοηθός: Ανδρέας Μεϊντανάς
Β' Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης
4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
VAR: Βασίλειος Φωτιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x