Stoiximan Super League

Βράβευσε την οικογένεια Τσιριγώτη ο Ερασιτέχνης Ιωνικός

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βράβευσε την οικογένεια Τσιριγώτη για την προσφορά της στους «κυανόλευκους».

Την οικογένεια Τσιριγώτη βράβευσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός για την προσφορά της στους «κυανόλευκους» απ' όταν αυτή ανέλαβε τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρόντες στη συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ήταν μέλη και άνθρωποι από το διοικητικό του συμβούλιο, καθώς φυσικά και η οικογένεια Τσιριγώτη, η οποία φέρει τη «σφραγίδα» των συνεχόμενων ανόδων των Νικαιωτών μέχρι τη Super League 1 αλλά της εντυπωσιακής φετινής τους πορείας στα «μεγάλα σαλόνια».

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Την ΠΑΕ Ιωνικός και την οικογένεια Τσιριγώτη βράβευσε ο Ερασιτέχνης στα γραφεία του.

Παρόντες ήταν τα μέλη του Ερασιτέχνη και άνθρωποι από το διοικητικό συμβούλιο.

Η οικογένεια Τσιριγώτη θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για αυτή τη στιγμή, η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τις εξαιρετικές σχέσεις που επικρατούν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι σχέσεις παραμένουν ισχυρές και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους ότι ο Ιωνικός μπορεί να καταφέρει πολλά μόνο ως οικογένεια.

Παράλληλα, η οικογένεια Τσιριγώτη θέλει να καλέσει τον κόσμο του Ιωνικού να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία ενός δυνατού Ιωνικού σε όλα τα αθλήματα
».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x