Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Γκοτσούλια πριν τη Λαμία για Ιωνικό

Την αποστολή του για το παιχνίδι με τη Λαμία ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με τον Γιάννη Γκοτσούλια να μένει εκτός λόγω τραβήγματος στη γάμπα.

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (15/1, 17:15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1, ολοκλήρωσε ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (14/1), ενώ εν συνεχεία ανακοίνωσαν την αποστολή τους για το παιχνίδι.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Γιάννη Γκοτσούλια, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη γάμπα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Επίσης, στην αποστολή που αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για την πόλη της Φθιώτιδας δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ντάλσιο, Κιάκος, Μπουένο, Λουάν, Μπάσα, Φουρλάνος και Ρόκου για διαφορετικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι στους δύο πρόσφατους μοριακούς ελέγχους, με τελευταίο εκείνον της Πέμπτης (13/1), βρέθηκαν ισάριθμοι παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x