Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μόνο οι Καμπράλ και Γκοτσούλιας εκτός για Παναθηναϊκό

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής καταρτίστηκε η αποστολή του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο τιμωρημένος Καμπράλ και ο τραυματίας Γκοτσούλιας.

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (22/1, 19:30) για τη 19η αγωνιστική της Super League 1, ολοκλήρωσε ο Ιωνικός, ο οποίος εν συνεχεία ανακοίνωσε και την αποστολή του.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Έτσι στην 19μελή αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν μόνο ο Καμπράλ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή για τις κάρτες που έχει συμπληρώσει και ο Γκοτσούλιας που έχει υποστεί θλάση στη γάμπα. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Λουάν, Μπάσα και Φουρλάνος, καθώς και ο τρίτος στην ιεραρχία πορτιέρε, Ρόκου. Μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Ματσούκας, Τουράμ, Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x