Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μέσα οι Κάνιας και Φαντινγκά για Ολυμπιακό

Με τους Κάνιας και Φαντιγκά θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ιωνικός. Επιστροφή για Τσιριγώτη και Κοκκίνη, εκτός αποστολής οι Χριστοδουλής, Πογοσιάν και Χρ. Ιωαννίδης.

Με επιστροφές και γεμάτο «οπλοστάσιο» θα παραταχθεί ο Ιωνικός το Σάββατο (3/9, 19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή των «κυανολεύκων» συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Επίσης, ο Δημήτρης Σπανός υπολογίζει στις υπηρεσίες και του νεαποκτηθέντα από τους Πειραιώτες, Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Επιστροφή και για Κώστα Τσιριγώτη και Σωτήρη Κοκκίνη, εκτός οι Γιώργος Χριστοδουλής, Βασίλης Πογοσιάν και Χρήστος Ιωαννίδης.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Περλέσι, Τσιριγώτης, Αντούνες, Οφόσου, Μασάς, Ν. Ιωαννίδης, Μεντόσα, Κοκκίνης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Μίλο, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Ελευθεριάδης, Μάντζης.

Ιωνικός: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x