Stoiximan Super League

Χωρίς τέσσερις στην Τούμπα ο Ιωνικός

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ιωνικός, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του λόγω τιμωρίας.

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ολοκλήρωσε ο Ιωνικός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών του οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Ο λόγος για τον Βαλεριάνο που αποβλήθηκε στο περασμένο ματς με τον ΟΦΗ, όπως και οι Φαντιγκά, Σάκιτς, Μύγας που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν στο εν λόγω παιχνίδι.

Αντιθέτως, επιστρέφει στην αποστολή ο Σόουζα που έχει αποθεραπευτεί πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή: 1. Μπόμπι Αλέν, 30. Γιώργος Χριστοδουλής, 94. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 3. Oύγκο Σόουζα, 4. Κώστας Τσιριγώτης, 16. Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, 20. Σίμο Ρουμπουλάκου, 24. Αλεξί Ρομαό, 5. Ραμάν Τσίμπσαχ, 6. Φαμπιάν Αντούνες, 8. Ζινεντίν Μασάς, 21. Βασίλης Πογοσιάν, 34. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, 87. Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, 26. Τζέρσον Καμπράλ, 27. Δημήτρης Μάνος, 91. Χρήστος Ελευθεριάδης, 92. Σεμπά, 99. Βασίλης Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x