Stoiximan Super League

Κατήγγειλε τον Ιωνικό ο Πλατέλλας – Διαψεύδουν και κινούνται νομικά οι «κυανόλευκοι»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας κατήγγειλε τον Ιωνικό στην ΕΠΟ, κατηγορώντας τον για εκβιασμό και ζητώντας τα χρήματά του. Διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή οι Νικαιώτες, που θα κινηθούν νομικά.

Σε καταγγελία κατά του Ιωνικού στην Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ προχώρησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, με την ομάδα της Νίκαιας να απαντά διά της νομικής οδού.

Ο Έλληνας άσος έκανε λόγο για εκβιασμό που του ασκήθηκε από τους «κυανόλευκους» την περασμένη Πέμπτη (29/9), ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του, σημειώνοντας δε πως «φοβήθηκε για τη ζωή του». Συγκεκριμένα, ανέφερε την ύπαρξη «τεσσάρων εύσωμων αντρών», καθώς και το ότι αναγκάστηκε να σκαρφαλώσει τοίχους για να δραπετεύσει. Καταλήγοντας στην καταγγελία του, αφού υπογράμμισε ότι του οφείλονται δεδουλευμένα, αιτήθηκε ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι είχε επιστρέψει στον Ιωνικό τον περασμένο Γενάρη, μετά το εξαμηνιαίο πέρασμά του από την Ξάνθη.

Από τη μεριά της, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ διαψεύδει τον Βαγγέλη Πλατέλλα, υποστηρίζοντας πως τα γεγονότα δεν έχουν γίνει όπως ο ποδοσφαιριστής τα παρουσιάζει στην καταγγελία του. Επιβεβαιώνει μεν ότι πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με τον 33χρονο άσο, συμπληρώνοντας όμως ότι αυτή ήταν διερευνητική προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών μιας και δεν υπολογίζεται. Μάλιστα, στον Ιωνικό επισημαίνουν ότι ο παίκτης επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τόσο προς τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Τσιριγώτη, όσο και προς τον προπονητή της, Δημήτρη Σπανό και γι' αυτό τον λόγο θα κινηθούν νομικά τόσο τα φυσικά πρόσωπα όσο και το κλαμπ. Σημειώνουν δε πως δεν του οφείλονται χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω υπόθεση αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια και να λυθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x