Stoiximan Super League

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ιωνικός

Τις υπηρεσίες συνολικά επτά ποδοσφαιριστών θα στερηθεί για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής (06/02, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Δημήτρης Σπανός δεν μπορεί να υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους σ τους Γκοτσούλιας, Καμπράλ, Τουράμ, Βαλέντε και Μπάσα, ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Μύγα και Βαλεριάνου, καθώς αμφότεροι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή τους.

Αντιθέτως, στην αποστολή των Νικαιωτών συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο 33χρονος τερματοφύλακας Νέιτς Βίντμαρ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Λευτέρης Χουτεσιώτης, Νέιτς Βίντμαρ, Κρίστιαν Ρόκου, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σαλβαδόρ Σάντσες, Γιάννης Κιάκος, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο, Βασίλης Πογοσιάν, Αλεξίς Ρομαό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Ρεϊνάλντο Λένις, Γιώργος Μάναλης, Θεοδόσης Μαχαίρας, Λευτέρης Ματσούκας, Βαγγέλης Πλατέλλας, Βασίλης Μάντζης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x