Stoiximan Super League

Με Καμπράλ και Γκοτσούλια ο Ιωνικός στη Ριζούπολη

Στην αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης μπήκαν οι Τζέρσον Καμπράλ και Γιάννης Γκοτσούλιας.

Την 22μελή του αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/9, 19:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1 ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα τόσο του Γιάννη Γκοτσούλια, όσο και του Τζέρσον Καμπράλ.

Ο Έλληνας χαφ έβγαλε την Κυριακή (26/9) για δεύτερη σερί μέρα το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο εξτρέμ των «κυανόλευκων» μπήκε σε αυτό για πρώτη φορά, μετά τον μυϊκό σπασμό που υπέστη στην προθέρμανση του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0, 23/9). Αντίθετα, ο Ρεϊνάλντο Λένις, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές, συνέχισε τη θεραπεία του.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Δημήτρη Σπανού προπονήθηκαν κανονικά, πέρα από τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έλαβε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιώργος Χριστοδουλής, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γκοτσούλιας, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Ντιντιέρ Ντελγάδο, Αλμπέρτο Μπουένο, Βασίλης Πογοσιάν, Χοσέ Κάνιας, Αλεξίς Ρομαό, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x