Stoiximan Super League

Μπήκαν και πλεξιγκλάς στο γήπεδο του Ιωνικού

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του γηπέδου του Ιωνικού, όπου τοποθετήθηκαν και τα πλεξιγκλάς.

Τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Ιωνικού, προκειμένου η έναρξη του νέου πρωταθλήματος να βρει έτοιμους τους Νικαιώτες, συνεχίζονται με την τοποθέτηση και των πλεξιγκλάς που μπήκαν σήμερα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Συνεχίζονται τα έργα και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, με την τοποθέτηση των πλεξιγκλάς.

Από εκεί και πέρα, εκτός των τακτικών απολυμάνσεων, η ΠΑΕ Ιωνικός προχωρά σε εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού στο γήπεδο της Νεάπολης.

Το σπίτι μας, προετοιμάζεται ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια να φιλοξενήσει φέτος αγώνες του κορυφαίου επιπέδου της Super League και γι’ αυτό τον λόγο, η διοίκηση Τσιριγώτη καθημερινά δίνει το παρών στις εγκαταστάσεις προκειμένου να προχωρούν οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, με την στήριξη πάντα της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x