Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μπήκε κι ο Κάνιας εν όψει Παναθηναϊκού - Παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Τσιριγώτης

Το κανονικό πρόγραμμα του Ιωνικού ακολούθησε την Πέμπτη (14/10) ο Χοσέ Κάνιας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σπανού εν όψει Παναθηναϊκού. Γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Γιάννη Τσιριγώτη.

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Δημήτρη Σπανού στον Ιωνικό εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης των νεοφώτιστων με τον Παναθηναϊκό (16/10, 20:30).

Συγκεκριμένα, μετά τον Ρεϊνάλντο Λένις την περασμένη Τρίτη (12/10) και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των «κυανόλευκων» την Πέμπτη (14/10) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε μόνο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν πάνω στην επιθετική τακτική και τις στατικές φάσεις.

Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο στον Κορυδαλλό.

Η προετοιμασία του Ιωνικού για το παιχνίδι με τους «πράσινους» θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (15/10) στις 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πριν την έναρξη της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ Covid-19.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x