Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μπήκε ο Γκοτσούλιας, την Κυριακή θα κριθεί του Καμπράλ για Απόλλωνα

Το πρόβλημα τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρούσε ξεπέρασε ο Γιάννης Γκοτσούλιας, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός. Συνέχισε τη θεραπεία του ο Τζέρσον Καμπράλ.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Ιωνικού επανήλθε ο Γιάννης Γκοτσούλιας.

Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των νεοφώτιστων στη σαββατιάτικη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φυλής.

Αντίθετα, ο Τζέρσον Καμπράλ συνέχισε τη θεραπεία του, ύστερα από τον μυϊκό σπασμό που υπέστη στην προθέρμανση πριν το Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εξτρέμ της ομάδας της Νίκαιας θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής (26/9, 17:00). Εφόσον το καταφέρει θα συμμετάσχει στην αποστολή κι από εκεί και πέρα θα φανεί το εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί τη Δευτέρα (27/9, 19:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, εάν και ο ίδιος δεν... κρατιέται.

Τη θεραπεία του ακολούθησε και ο Ρεϊνάλντο Λένις, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και υπολογίζεται να επιστρέψει ύστερα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Μετά την τελευταία προπόνηση του Ιωνικού θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x