Stoiximan Super League

Ιωνικός: Μυϊκό σπασμό ο Καμπράλ, άρχισε θεραπεία

Μυϊκό σπασμό υπέστη στο Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος άρχισε τη θεραπεία του. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Γιάννης Γκοτσούλιας.

Με προβλήματα αρχίζει η προετοιμασία του Ιωνικού εν όψει της επικείμενης εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/9, 19:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Την Παρασκευή (24/9) ο Τζέρσον Καμπράλ -ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0, 23/9)- υποβλήθηκε σε εξέταση, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μυϊκό σπασμό. Έτσι, άρχισε θεραπεία, την οποία συνεχίζει και ο Ρεϊνάλντο Λένις (υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με τον Άρη). Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκοτσούλιας, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποίησαν αποκατάσταση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εκείνο της Φυλής.

Το Σάββατο (25/9) το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανόλευκων» θα υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης Covid-19 κι εν συνεχεία θα διεξαχθεί πρωινή προπόνηση (11:00) στο γήπεδο της Φυλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x