Stoiximan Super League

Οριστικά στον Ιωνικό ο Τσιγκρίνσκι!

Ολοκλήρωσε ακόμα ένα μεταγραφικό «μπαμ» ο Ιωνικός, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέγραψε με την ομάδα της Νίκαιας. Για την Παρασκευή (10/9) πηγαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο Ιωνικός! Οι Νικαιώτες έκλεισαν τον πολύπειρο στόπερ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του και μέχρι την Παρασκευή (10/9) αναμένεται η ανακοίνωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ (2016-2021) πραγματοποιούσε προπονήσεις με τους νεοφωτίστους (έχοντας αγωνιστεί και στο πρόσφατο φιλικό με τον Διαγόρα Ρόδου), εξετάζοντας παράλληλα τις επιλογές του από το εξωτερικό. Οι δύο πλευρές είχαν πει να συζητήσουν ενδεχόμενη συνεργασία τους προς το τέλος της αγοράς των ελευθέρων. Όπως και έγινε, με τον Τσιγκρίνσκι να συμφωνεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια κίνηση από το «πάνω ράφι» για τον Ιωνικό, που γεμίζει με εμπειρία και ποιότητα τα μετόπισθεν των νεοφώτιστων και η οποία έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Αλεξίς Ρομαό και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x