Stoiximan Super League

Ενισχύεται και με Αλέν, Μπουενά πέρα από Μάνο ο Ιωνικός

Κοντά σε τριπλό χτύπημα είναι ο Ιωνικός, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Μάνο αναμένεται να αποκτήσει και τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπομπί Αλέν και τον Γαλλοαλγερινό στόπερ, Ρασίντ Μπουενά.

Φορτσάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ιωνικός!

Οι «κυανόλευκοι» ετοιμάζονται για μπαράζ κινήσεων στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι ενώ υπάρχει και η αγορά των ελευθέρων.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπομπί Αλέν και Ρασίντ Μπουενά, πέρα φυσικά από τον δανεισμό του Δημήτρη Μάνου από την Μπαντίρμασπορ.

Ο πρώτος είναι ο παλιός... γνώριμός μας από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Γάλλος πορτιέρε, ο οποίος προορίζεται ως μπακ απ του Λευτέρη Χουτεσιώτη, είχε οκτώ συμμετοχές με τους Πειραιώτες τη σεζόν 2019/20, ενώ εν συνεχεία ακολούθησαν οι σουηδικές Έρεμπρο και Ντάλκουρντ, με την Αζαξιό να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό από τον περασμένο Αύγουστο (12 εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα).

Από την άλλη, ο Μπουενά αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο 31χρονος Γαλλοαλγερινός έμεινε ελεύθερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία τη φετινή σεζόν μέτρησε εννιά συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις και τρεις εξ αυτών στους ομίλους του Europa Conference League. Στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Κλουζ, Σέπσι, Νταντί Γιουνάιτεντ και Ντονκάστερ, ενώ είχε σημειώσει και δύο εμφανίσεις με την εθνική Αλγερίας U23.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x