Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Στη Νίκαια έχουν ψυχή και στον ΠΑΟΚ πρόβλημα

Με τη γνωστή του συνταγή ο Ιωνικός κατάφερε να σοκάρει και τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη, ενώ οι Θεσσαλονικείς «φωνάζουν» ότι η φετινή σεζόν έχει συγκεκριμένο… ταβάνι.

Προφανώς ανάμεσα στον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας και μπάτζετ, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν πάντα αυτοί οι παράγοντες ρόλο και αυτό αποδείχθηκε στη Νεάπολη.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικράτησε δίκαια την αντίστοιχη του Ράζβαν Λουτσέσκου, με την αναμέτρηση να κρίνεται σε συγκεκριμένους τομείς.

Ο προπονητής της εξέδρας αναλύει:

Θέμα καρδιάς και ψυχής:
Όπως ήταν τυχερός ο ΠΑΟΚ να προηγηθεί στην πρώτη του τελική, αντίστοιχα τυχερός ήταν και ο Ιωνικός να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα. Η πραγματική διαφορά των παικτών των δύο ομάδων ήταν στα ψυχικά αποθέματα και στο «θέλω». Οι γηπεδούχοι έπεφταν στη… φωτιά σε κάθε φάση, στοιχείο που είνακ και το μεγάλο τους όπλο, κάτι που αποδείχθηκε και στη νίκη επί του Άρη στην αρχή της σεζόν.

Παρουσιάστηκε ο Λένις: Λόγω τραυματισμού ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ιωνικού δεν είχε φανεί ιδιαίτερα, ωστόσο έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και από τη στιγμή που παίρνει αγώνες στα πόδια του δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ασίστ κόντρα στον Αστέρα, γκολ και κερδισμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ και απόψε έκανε τη διαφορά.

Διαβασμένος ο Σπανός, αδιάβαστος ο Λουτσέσκου: O τεχνικός του Ιωνικού, όπως έπραξε κόντρα στον ΟΦΗ, έτσι και σήμερα παρέταξε την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, σχηματισμός ο οποίος ήταν αυτός που μπλόκαρε τον «Δικέφαλο» και κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Λουτσέσκου φάνηκε μάλλον απροετοίμαστος αφού επέλεξε τις κλασικές του επιλογές, χωρίς κάτι νέο, χωρίς κάτι που θα μπορούσε να εκπλήξει τους γηπεδούχους.

Ξεζουμισμένος ΠΑΟΚ: Μπορεί ο Λουτσέσκου να εμπιστεύεται τα δικά του παιδιά, αλλά μάλλον πρέπει να δει την… ιστορία με άλλο μάτι. Η εικόνα του Βαρέλα είναι απογοητευτική, ο Εσίτι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με έναν επίσης αργό παρτενέρ (Κούρτιτς) δεν μπορεί να ανταποκριθεί, ο Τέιλορ είχε μια έκλαμψη με την ασίστ, ο Μπίσεσβαρ πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Αντίθετα, με το που μπήκε ένα φρέσκο πρόσωπο όπως ο Μουργκ ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ, ενώ ο Άκπομ μπήκε πολύ αργά (85’), από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έψαχνε την ισοφάριση από το 60’.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x