Stoiximan Super League

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Με… φόρα από θριάμβους

Ιωνικός και ΠΑΣ συγκρούονται στη Νεάπολη θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα.

Δύο ομάδες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στη Νεάπολη. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, COSMOTE Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) για την 3η αγωνιστική της Super League θέλοντας αμφότεροι να δώσουν συνέχεια στις μεγάλες νίκες τους.

Η ομάδα της Νίκαιας συνδύασε με θρίαμβο επί του Άρη (1-0) το πρώτου παιχνίδι στο «σπίτι» του μετά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκοτσούλια και Λένις, αλλά θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια πετυχημένη συνταγή και για πρώτη φορά πήρε μαζί του τον Ντελγάδο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Ντιντιέ Ντελγάδο, Αλμπέρτο Μπουένο, Βασίλης Πογοσιάν, Bουλνέτ Μπάσα, Χοσέ Κάνιας, Αλεξίς Ρομαό, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύει στο 3/3, μετά τις σπουδαίες νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο σοβαρός τραυματισμός του Κόντε ήταν ένα σοκ για τους Ηπειρώτες, που ευτυχώς για τον Ηρακλή Μεταξά δεν έχουν άλλα νέα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τα γνωστά με τους Καραγιάννη, Κύρκο, Ρίζο, Παναγιώτη και Αλέξης Τριάδη.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου και Περέα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά το 2011 στη Β’ Εθνική, με 0-0 και στα δύο παιχνίδια. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 2002/03, με τους Νικαιώτες να κερδίζουν και στα δύο παιχνίδια.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ιωνικός (4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Ματσούκας, Άοσμαν, Καμπράλ, Τουράμ.

ΠΑΣ (4-4-1-1): Λοντίγκιν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Περέα, Μορέιρα.

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς, με βοηθούς τους Χασάν και Βασιλόπουλο, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης. Στο VAR θα βρίσκεται ο Γκορτσίλας με βοηθό τον Κωσταρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x