Stoiximan Super League

Προπονήσεις με τον Ιωνικό ο Ντοσεβί

Στην προετοιμασία του Ιωνικού έχει ενσωματωθεί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται από τους «κυανόλευκους».

Στην προετοιμασία του Ιωνικού έχει ενσωματωθεί εσχάτως ο Ματιέ Ντοσεβί. Ο 34χρονος εξτρέμ πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες προπονήσεις με το σύνολο του Δημήτρη Σπανού, με την περίπτωσή του να εξετάζεται για τη στελέχωση του ρόστερ. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τογκολέζος άσος είχε περάσει στο παρελθόν από τη χώρα μας αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, έπαιξε με τους Πειραιώτες τη σεζόν 2014/15, για να αποχωρήσει στις αρχές της επόμενης για τη Σταντάρ Λιέγης. Συνολικά με τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε έξι τέρματα και τρεις ασίστ σε 36 εμφανίσεις του.

Μετά τη Σταντάρ ακολούθησαν οι γαλλικές Μετς και Τουλούζ, οι οποίες τον απέκτησαν έναντι 3 και 2,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Τη σεζόν 2020/21 αγωνίστηκε στην Ντενίζλισπορ, ενώ αυτήν που τελείωσε στη Ligue 2 με την Αμιάν, με την οποία είχε μόλις οκτώ συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x