Stoiximan Super League

«Η Νεάπολη θα είναι πάντα μια καυτή και δύσκολη έδρα»: Το «ευχαριστώ» του Ιωνικού στους φίλους του

H ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ιωνικού για τη στήριξη του κόσμου του στην εντός έδρας νίκη με τον Άρη.

Τον κόσμο που -παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες- βρέθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης στην αναμέτρηση με τον Άρη, ευχαρίστησαν μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Ιωνικός και η διοίκηση Τσιριγώτη.

Οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν στην ώθηση που πήραν από τον κόσμο για τη μεγάλη νίκη επί των Θεσσαλονικιών -τη δεύτερη στη σειρά, μετά το «τρίποντο» επί της Λαμίας- τονίζοντας πως το γήπεδο της Νεάπολης θα συνιστά πάντα μια καυτή και δύσκολη έδρα για όλους.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο για το βροντερό παρών που έδωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο γήπεδο της Νεάπολης, σπρώχνοντας την ομάδα μας σε μια μεγάλη νίκη!

Οι οπαδοί μας αψήφησαν τις κακές καιρικές συνθήκες, το ''τσουχτερό'' κρύο αλλά και την βροχή που έπεφτε πριν από το παιχνίδι, δίνοντας μαζικό παρών και δημιουργώντας εξαιρετική και πάνω από όλα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο ''σπίτι'' μας.

Η συμβολή του κόσμου μας ήταν ιδιαίτερα σημαντική για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη, δείχνοντας πως άπαντες είναι στο πλάι της αγαπημένης μας ομάδας σε κάθε στιγμή. Με όλο το γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι, να φωνάζει για τον Ιωνικό και να αποδεικνύει πως η Νεάπολη θα είναι πάντα μια καυτή και δύσκολη έδρα για όλους. Με αποκορύφωμα τους πανηγυρισμούς στο φινάλε από όλους μαζί!

Ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' από όλους εμάς προς όλους εσάς για τη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε λίγες ημέρες...
»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x