Stoiximan Super League

Ιωνικός: Αναμένει την επιστροφή του Άοσμαν για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του

Την επιστροφή του Άοσμαν περιμένουν στον Ιωνικό για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς της Συρίας. Εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής και ο Καμπράλ λόγω ίωσης.

Άσχημα τα νέα στον Ιωνικό, καθώς ο Αίας Άοσμαν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση Ιράκ-Συρία (1-1, 11/11) για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» αναμένουν την επιστροφή του Σύρου μεσοεπιθετικού τις επόμενες μέρες, προκειμένου να διαπιστώσουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο. Να σημειωθεί ότι ο MVP του Ιωνικού μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα (3 γκολ/3 ασίστ) πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ωστόσο αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 88' εξαιτίας του προβλήματος που αποκόμισε.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Σπανός στην προπόνηση της Παρασκευής (12/11) είχε τρία αγωνιστικά προβλήματα, εκτός φυσικά από εκείνο του Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος έχει υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Συγκεκριμένα, οι Λευτέρης Ματσούκας και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισαν για ακόμα μία μέρα το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία τους, ενώ δεν προπονήθηκε ούτε ο Τζέρσον Καμπράλ λόγω ίωσης. Παράλληλα, έλειψε και ο Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Τόγκο για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι πέντε παίκτες της Κ19 του συλλόγου, Γραμμένος, Λιοφάγος, Παντελαίως, Ντόσκορης και Πιέτρης, οι οποίοι αξιολογήθηκαν για τρίτη σερί μέρα από τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας.

Η επόμενη προπόνηση του Ιωνικού είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (13/11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x