Stoiximan Super League

Υπέγραψε στον Ιωνικό ο Μίλο

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Φεντερίκο Μίλο στον Ιωνικό, με τον Αργεντινό αμυντικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους».

Παίκτη του Ιωνικού αποτελεί και τυπικά από την Τετάρτη (27/7) ο Φεντερίκο Μίλο.

Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αριστερού στόπερ στο 5-3-2, έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης (26/7). Όπως είχατε ενημερωθεί από το sport-fm.gr, το deal βάσει προγράμματος θα ολοκληρωνόταν σήμερα. Κάτι που συνέβη, μιας κι ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με τους Νικαιώτες και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που o Λατινοαμερικάνος άσος θα αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του. Τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στην Αλντοσίβι (34 συμ., 2 ασίστ), ενώ πριν είχε φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Άρσεναλ Σαραντί (68 συμ. 3 γκολ/4 ασίστ), Σαν Μαρτίν (16 συμ., 1 ασίστ) και Ουνιόν (22 συμ., 2 ασίστ).



Πλέον, οι Νικαιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού (που θα «κουμπώνει» ως παρτενέρ των Βασίλη Μάντζη και Νίκου Ιωαννίδη στο δίδυμο της επίθεσης) και δύο εσωτερικών χαφ. Να θυμίσουμε πως σε ό, τι αφορά τον χώρο του κέντρου, στον Ιωνικό θέλουν έναν παίκτη που θα προσδώσει το στοιχείο της ταχύτητας. Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται, μερικές αφορούν και ποδοσφαιριστές με… ελληνική προϋπηρεσία και μάλιστα δεν πρέπει να αποκλειστεί ένα, κατά κάποιο τρόπο, μεταγραφικό «μπαμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x