Stoiximan Super League

Χωρίς νέα προβλήματα η προετοιμασία του Ιωνικού για ΟΦΗ

Με τον Ροτζέριο Τουράμ να κάνει θεραπεία και την ομάδα να δουλεύει στην τακτική, συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Ιωνικού εν όψει ΟΦΗ. Ακολούθησε γεύμα μετά το τέλος της προπόνησης.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (28/11, 15:00) εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 συνεχίζει ο Ιωνικός.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11) περιελάμβανε δουλειά στην τακτική, με τον Ροτζέριο Τουράμ να ακολουθεί θεραπεία, ύστερα από τη θλάση δεύτερου βαθμού που υπέστη στους οπίσθιους μηριαίους. Υπενθυμίζεται ότι από την αναμέτρηση της Κρήτης θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ντιντιέρ Ντελγκάδο και Θεοδόσης Μαχαίρας.

Οι «κυανόλευκοι» το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11, 13:00) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα κι εν συνεχεία θα ανακοινώσουν την αποστολή, η οποία θα πετάξει για την Κρήτη.

Πριν την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής διενεργήθηκαν τεστ κατά της Covid-19, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε εστιατόριο της Νίκαιας, ύστερα από πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Γιάννη Τσιριγώτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x