Stoiximan Super League

Super League Κ17: «Καθάρισε» τον Άρη και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής στη Super League K17 ο ΠΑΟΚ. Νίκη με 2-0 επί του Άρη στην παράταση και κούπα για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Πρωταθλητής στη Super League Κ17 ο ΠΑΟΚ! Νικητής στον τελικό του Πανθεσσαλικού με τον Άρη βγήκε ο «δικέφαλος του Βορρά», επικρατώντας 2-0 στην παράταση και κατέκτησε την κούπα.

Ο Γκιτέρσος πέτυχε στο 93’ «χρυσό» γκολ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Καρακασικίδη, αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα με διπλή προσπάθεια, ενώ σχεδόν στην εκπνοή «κλείδωσε» η νίκη για τους πρωταθλητές. Οι «κίτρινοι» είχαν εγκατασταθεί στην αντίπαλη περιοχή και η ομάδα του Τσιαπακίδη έγινε κάτοχος της μπάλας και ο Γκούμας μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Ανώτεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας, το κατέφεραν μέσα σε τρία λεπτά στην παράταση.

Άρης (Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κρανιάς (72’ Τολά), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (72’ Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (54’ Κατραντζής), Σταυρόπουλος (99’ Κοντονικολάου)

ΠΑΟΚ (Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (87’Βασιλειάδης), Κώττάς, Γκιτέρσος, Γκούμας, Τζίμας (110’ Πολιτάκης)





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x