Stoiximan Super League

Και Atromitos και μπαλάρα και τεσσάρα!

Ιδανικό φινάλε και ραντεβού τον Ιούλη! Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, καθώς επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας και ανανέωσε το ραντεβού του για τα τέλη Ιουλίου στα προκριματικά του Europa.

Ήθελε ένα πάρτι στη φιέστα του ο Ατρόμητος και οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.

Οι Περιστεριώτες πιάνοντας εκπληκτική απόδοση, σάρωσαν στην τελευταία αγωνιστική την Κέρκυρα, επικρατώντας 4-0 και ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τρεις συνεχόμενες νίκες και με συνολικά 56 βαθμούς.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Ντάουντα εις διπλούν (6’, 14’) και οι Κωτσόπουλος (59’), Ντιγκινί (67’), ενώ από ένα δοκάρι είχαν οι Βασιλακάκης (37’), Κωτσόπουλος (56’) και Ντιγκινί (91’).

Από την πλευρά της η Κέρκυρα φάνηκε ότι από την αρχή του αγώνα ότι έκανε… αγγαρεία, θέλοντας να τελειώσει το μαρτύριο της τελευταίας αγωνιστικής, από τη στιγμή που ο υποβιβασμός της έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό.

Ντεμπούτο στη Super League έκανε ο 17χρονος γκολκίπερ των Περιστεριωτών, Χρήστος Μανδάς.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Το ματς

Όποιο ενδιαφέρον μπορεί να υπήρχε για τον νικητή της αναμέτρησης, φρόντισε ο Ατρόμητος να το «σβήσει», καθώς μόλις στο 6’ ο Ντάουντα άνοιξε το σκορ. Ο Γιαννούλης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Νιγηριανός με ένα ιδανικό τελείωμα και χωρίς να χρειαστεί κοντρόλ νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 1-0.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων βρήκαν και δεύτερο γκολ, καθώς στο 14’ και πάλι ο Γιαννούλης έκανε συστημένη σέντρα για τον Ντάουντα και ο έμπειρος φορ των Περιστεριωτών με κεφαλιά νίκησε και πάλι τον Κουτζαβασίλη διαμορφώνοντας το 2-0.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37’ λίγο έλειψε να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, αλλά ο Βασιλακάκης στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα από τον «κεραυνό» που εξαπέλυσε σταμάτησε το δεξί δοκάρι της εστίας των «Φαιάκων».

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι είχαν όρεξη και για περισσότερο γκολ στο β’ ημίχρονο και μάλιστα στο 56’ κατέγραψαν στη στατιστική τους το δεύτερο δοκάρι με δράστη τον Κωτσόπουλο, που με κεφαλιά σημάδεψε τον αριστερό στύλο της εστίας των «Φαιάκων», αλλά ο πιτσιρικάς βρήκε το γκολ που έψαχνε μανιωδώς. Στο 59’ έγινε αποδέκτης από κόντρες μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας και με ωραίο γυριστό έγραψε το 4-0 ενώ το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Ντιγκινί στο 67’ με τέλειο πλασέ από πάσα του Μπρούνο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μάλιστα είχε και δοκάρι (το τρίτο για τον Ατρόμητο) στο 91’, έπειτα από νέα πάσα του Βραζιλιάνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (75' Μανδάς), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (68' Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68' Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο.

Κέρκυρα (Γιάννης Μαντζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71' Αναστασίου), Σπίνουλας (58' Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80' Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x