Stoiximan Super League

«Και πέρυσι πανηγυρίζαμε…»

Τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στους «32» του Europa League θα μάθει τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, στον οποίο τονίζουν πως σημασία έχει η δικής τους απόδοση και όχι το όνομα της ομάδας που θα κληρωθούν.

Στην απόδοση που θα έχει η ομάδα τον Φεβρουάριο και όχι το όνομα του αντιπάλου στέκονται στον Ολυμπιακό εν όψει της μεθαυριανής κλήρωσης της φάσης των «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα τοποθετηθούν στο ισχυρό γκρουπ δυναμικότητας και πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν μία βατή ομάδα, όμως αυτό είναι κάτι που ουδώλως απασχολεί άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

«Και πέρσι, που κληρωθήκαμε με την Ντνίπρο, πανηγυρίζαμε πως θα περάσουμε, όμως τελικά τα πράγματα πήγαν εντελώς διαφορετικά», φέρονται να λένε στου Ρέντη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x