Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Και στα τρία τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ενόψει της επόμενης δύσκολης αποστολής της ομάδας, επεσήμανε ότι και στα τρία τελευταία ντέρμπι που προηγήθηκαν ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός. Και στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, και στη νίκη 3-1 με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια και -τέλος- στο 3-1 την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος πρόσθεσε ότι εάν μπορέσουν να κρατήσουν αυτό το… πράγμα οι ερυθρόλευκοι τότε θα βάλουν τις βάσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Θύμισε -μεταξύ άλλων- ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό αυτή την διετία με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, αν και, όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, εάν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού ο Λουτσέσκου θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αναφερόμενος στο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με το οποίο ισοφάρισαν οι πράσινοι.

Για τα αγωνιστικά θέματα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Παπασταθόπουλος θα είναι στη διάθεση του Ανιγκό και είπε ότι εάν αποφασίσει ο Γάλλος να αλλάξει την 11άδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ, τότε υποψήφιοι για αυτή θα είναι οι Μασούρας και πιθανότατα ο Χάμες και ο Σισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x