Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Και στα τρία τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Με το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ενόψει της επόμενης δύσκολης αποστολής της ομάδας, επεσήμανε ότι και στα τρία τελευταία ντέρμπι που προηγήθηκαν ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός. Και στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, και στη νίκη 3-1 με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια και -τέλος- στο 3-1 την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος πρόσθεσε ότι εάν μπορέσουν να κρατήσουν αυτό το… πράγμα οι ερυθρόλευκοι τότε θα βάλουν τις βάσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Θύμισε -μεταξύ άλλων- ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό αυτή την διετία με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, αν και, όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, εάν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού ο Λουτσέσκου θα έλεγε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αναφερόμενος στο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα με το οποίο ισοφάρισαν οι πράσινοι.

Για τα αγωνιστικά θέματα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Παπασταθόπουλος θα είναι στη διάθεση του Ανιγκό και είπε ότι εάν αποφασίσει ο Γάλλος να αλλάξει την 11άδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ, τότε υποψήφιοι για αυτή θα είναι οι Μασούρας και πιθανότατα ο Χάμες και ο Σισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x