Stoiximan Super League

Καλά νέα για Ντα Κόστα-Ελιουνούσι

Μανουέλ Ντα Κόστα και Ταρίκ Ελιουνούσι προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη. Η -πρώτη, στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό- 11άδα που σκέφτεται να «κατεβάσει» ο Τάκης Λεμονής, και η… έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με την προπόνηση της Πέμπτης την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά και o προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής, είδε με ικανοποίηση τον Μανουέλ Ντα Κόστα και τον Ταρίκ Ελιουνούσι να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Μαροκινός στόπερ έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να παραπονεθεί για ενοχλήσεις και αυτό σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τη σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων. Σε ό,τι αφορά τον Ελιουνούσι, ο Νορβηγός εξτρέμ του Ολυμπιακού ξεπέρασε την ίωση και είναι σημαντικό πως την Πέμπτη δεν είχε πυρετό. Αν και την Παρασκευή δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ελιουνούσι θα είναι στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Έκπληξη με Σισοκό

Αναφορικά με τα πλάνα του Λεμονή για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, φαίνεται πως ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ετοιμάζει έκπληξη στο αριστερό άκρο της αμυντική γραμμής των Πειραιωτών. Αυτό σημαίνει ότι ο Σισοκό θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και όχι ο Ντε Λα Μπέγια, καθώς αυτή ήταν η δοκιμή που έκανε στο δίτερμα ο Λεμονής.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής, το πιθανότερο «σενάριο» είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Φιγκέιρας και στόπερ οι Μποτία-Ντα Κόστα. Αριστερό μπακ θα είναι, όπως προαναφέραμε, ο Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Ρομαό, ενώ δίπλα στον Τογκολέζο θα είναι ο Καμπιάσο ή ο Μάρτινς, αλλά ο Λεμονής θα αποφασίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής (31/3).

Ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης τη θέση του τιμωρημένου Σεμπά, διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες ο Μανθάτης με τον Μάριν. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Ελιουνούσι και στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x