Η Καλαμάτα συνεχίζει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και σήμερα θα δώσει το επόμενο φιλικό της παιχνίδι. Αντίπαλος η Φεριζάι, ομάδα από το Κόσσοβο και το φιλικό θα ξεκινήσει στις 18:30, ενώ πριν λίγες ημέρες οι μελανόλευκοι επικράτησαν με σκορ 3-1 του Λεβαδειακού.
Παράλληλα, η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε συνεργασία με την ομαδα του Μεσσηνιακού, με τον Κωνσταντίνο Βεργή να αναλαμβάνει την προσπάθεια και να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Μάλιστα, έκανε και χαρακτηριστική δήλωση, όπως και ο μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς, λέγοντας αμφότεροι πως υπάρχει κοινό όραμα και απώτερος σκοπός είναι η βελτίωση του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πρασσά:
«Η συνεργασία της ΠΑΕ Καλαμάτα με το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία με ξεκάθαρο αναπτυξιακό χαρακτήρα και κοινό όραμα για το μέλλον του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις, επενδύοντας στην οργάνωση, στη σωστή εκπαίδευση και στην ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών της περιοχής. Πιστεύω ότι μέσα από συνεργασίες με συνέπεια, σχέδιο και κοινή κατεύθυνση μπορούμε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια σταθερή και ουσιαστική πρόοδο.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο Βεργή, ο οποίος αναλαμβάνει τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας, και είμαι βέβαιος ότι με υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.
Η ΠΑΕ Καλαμάτα θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας και δημιουργεί προοπτική για τις επόμενες γενιές».
Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Βεργή:
«Το ποδόσφαιρο μπορεί να εξελιχθεί μόνο όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στη συνεργασία, στη συνέπεια και στη δημιουργία. Με αυτή τη φιλοσοφία ξεκινά μια νέα εποχή, μέσα από τη συνεργασία της ΠΑΕ Καλαμάτα με το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888, μια σύμπραξη που έχει ως βασικό στόχο να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για εμένα να αναλαμβάνω τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στηρίζεται σε κοινό όραμα, ξεκάθαρο σχεδιασμό και διάθεση για ουσιαστικό έργο, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου στον τόπο μας.
Βρίσκομαι σε πλήρη συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργο Πρασσά, με κοινό όραμα τη δημιουργία ισχυρών βάσεων για το μέλλον του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Μέσα από σωστό σχεδιασμό, συνέπεια και ουσιαστικές συνεργασίες, επιδιώκουμε να διαμορφώσουμε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό περιβάλλον που θα επενδύει στους ανθρώπους του αθλήματος, θα αναδεικνύει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών και θα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη προοπτική και δυναμική στο ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα. Η προσωπική μου δέσμευση είναι ότι θα εργαστώ καθημερινά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια, ώστε αυτή η συνεργασία να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας και να αφήσει μια ουσιαστική παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






