Δικαιώθηκε η Καλαμάτα στην υπόθεση του Τζιοβάνι Μπολίβαρ. Ο 24χρονος φορ από τη Βενεζουέλα είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη και τιμωρήθηκε, με βάση τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, με τρεις αγωνιστικές.
Οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας κατέθεσαν άμεσα έφεση, η οποία έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Κάπως έτσι, η ποινή του Μπολίβαρ μειώθηκε από τις τρεις αγωνιστικές στη μία και θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου στον Βόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Δέχθηκε την έφεση του ποδοσφαιριστή Bolivar Alvarado και μεταρρύθμισε την 175/28.08.2026 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague 1. Επέβαλε στον εκκαλούντα την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






