Stoiximan Super League

Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη

Στην διάθεση των οπαδών του Εργοτέλη είναι από την Τρίτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο Εργοτέλης στην ανακοίνωσή του για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν την παρουσία αρκετών φιλάθλων στο γήπεδο, ώστε να δώσουν ώθηση στους παίκτες, για να φτάσουν στην πρώτη νίκη της χρονιάς.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου (21.30) στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, εκτός από τη θύρα 1 που είναι στα 20 ευρώ, ενώ είναι ελεύθερη για τα παιδιά μέχρι 15 ετών.
Στηρίζουμε την ομάδα μας στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, με τη φωνή και το χειροκρότημα μας.
Δίνουμε βροντερό ''παρών'' στις εξέδρες και προσφέρουμε την απαραίτητη ώθηση για να μας χαρίσουν οι παίκτες θέαμα και τη νίκη – εφαλτήριο για συνεχή ανοδική πορεία.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)
».

Από εκεί και πέρα η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ουέλινγκτον και ο Καρντόσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x