Stoiximan Super League

«Καλογερόπουλος ο… εκλεκτός»

Σπόντες για την ΚΕΔ και τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο αφήνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τον ορισμό του διεθνούς διαιτητή στην αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με την Ξάνθη.

Με αιχμηρό τρόπο αναφέρθηκε στον ορισμό του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου από πλευράς ΚΕΔ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Καλογερόπουλος ο… εκλεκτός

Αυτό που δεν έκανε η ΚΕΔ στο προηγούμενο ματς, το έκανε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ορίζοντας διεθνή διαιτητή για να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο προσφάτως διεθνής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα είναι ο διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων», αναφέρεται στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ενώ σε άλλο σημείο υπενθυμίζεται ότι διηύθυνε το περσινό ματς Κυπέλλου στο Φάληρο, στο οποίο απέβαλε τον Στοχ, αλλά δεν έπραξε το ίδιο σε Φουστέρ και Βαλντές για ανάλογο παράπτωμα.

«Η προϊστορία του Καλογερόπουλου με τον ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλη και συνολικά από το 2011 που βρίσκεται στους πίνακες της Superleague (είχε σφυρίξει και ένα ματς τη σεζόν 2009-10) έχει διαιτητεύσει 5 όλα κι όλα ματς του ΠΑΟΚ. Δυο με τη Δόξα Δράμας τη σεζόν 20011-12 (0-2 και 2-0 νίκες για τον Δικέφαλο), το 2012-13 το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-1 και τα 2 προηγούμενα ματς με τον Πλατανιά εκτός έδρας, με τους κρητικούς να κερδίζουν 2-1 πέρυσι και να χάνουν 0-4 φέτος. Φυσικά ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ήταν ο “άρχων” στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1…

Συνολικά έχει “σφυρίξει¨ 36 ματς Superleague, 27 Football League, 22 Γ’ Εθνικής, 8 Κυπέλλου Ελλάδος πριν χρισθεί διεθνής τον προηγούμενο μήνα. Τα φετινά του ματς είναι τα: Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4, Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 και Γιάννινα-ΟΦΗ 3-0».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x