Stoiximan Super League

Καλοσκάμης: «Μεγάλη μου τιμή που είμαι στην ΑΕΚ, χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειάς της»

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης έστειλε το μήνυμά του μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του με συμβόλαιο έως το 2030!

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, εκφράζοντας τη χαρά του και τονίζοντας ότι είναι τιμή για εκείνον που θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ στάθηκε στο πόσο ανυπομονεί να αγωνιστεί στη γεμάτη «OPAP Arena».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουνε. Ανυπομονώ πως και πως να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x