Stoiximan Super League

Καλώς την ΑΕΚ που ξέραμε! (pics/video)

Τη μια έλειπε η υγεία. Την άλλη έλειπαν τα χαμόγελα. Όταν επέστρεψαν αυτά, έλειπε η «κάψα» λόγω κατηγορίας. Σήμερα όμως δεν έλειπε τίποτα. Και το sport-fm.gr μεταφέρει μια πρεμιέρα ΑΕΚ όπως την ξέραμε

Είναι παντελώς οξύμωρο να πεις ότι κάτι «βρωμάει υγεία».

Αν όμως κάτι τέτοιο μπορούσε πραγματικά να συμβαίνει, οι… αναθυμιάσεις από τα Σπάτα θα έφταναν τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα.

Την ώρα που σχεδόν τίποτα στη χώρα δε λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς, η ΑΕΚ επέστρεφε κι επίσημα σε μια «κανονικότητα» που τόσο της είχε λείψει. Και μετά από πολύ καιρό έκανε ποδαρικό… όπως τα παλιά καλά χρόνια.

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός

Γιατί μεσολάβησαν πρεμιέρες όπου απουσίαζαν τα λεφτά. Η οργάνωση. Οι καλοί παίκτες. Οι λόγοι για αισιοδοξία. Πρεμιέρες όπου απουσίαζαν όλα αυτά μαζί. Όταν επανήλθαν δε -τα δυο τελευταία χρόνια- το «σύννεφο» της κατηγορίας που θα έπαιζε η ομάδα περιπλανιόταν πάνω απ’ τα Σπάτα.

Επιτέλους όμως για τους φίλους της ΑΕΚ βγήκε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- ο ήλιος. Και το ζεστό απόγευμα της Δευτέρας θυμήθηκαν πως είναι ν’ αρχίζει σεζόν κι η ομάδα τους να διαθέτει ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές μια εν δυνάμει πρωταθλήτριας.

Έναν ισχυρό ηγέτη. Έναν προπονητή που συνδυάζει ενθαρρυντικά δείγματα γραφής, την αγάπη του κόσμου και τη συναίσθηση ότι τα δύσκολα τώρα ξεκινούν. Έλληνες παίκτες (όπως οι Αραβίδης και Ανάκογλου) που δε φοβούνται να θέσουν ως στόχο την κορυφή. Μεταγραφικά αποκτήματα (όπως οι Άρθο και Γκάλο) που τη θεωρούν πρόκληση για την καριέρα τους.

Μα πάνω απ’ όλα υγεία. Επαγγελματισμό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ανθρώπους με ξεκάθαρους ρόλους και την ποιότητα ν’ ανταπεξέλθουν σ’ αυτούς. Και κυρίως… χαμόγελα!

Σαν του Δέλλα, όταν δήλωνε ότι δεν μπορεί ν’ αποκτηθεί μεγαλύτερο όνομα απ’ το «Βασιλαντωνόπουλος». Των νεοαποκτηθέντων, όταν οι υπόλοιποι προσπαθούσαν με το καλημέρα να τους βάλουν στο κλίμα. Του άτυχου Μάνταλου και του… ατυχότερου Μπρέσεβιτς. Χαμόγελα που δεν εγγυώνται τίτλους. Ενισχύουν όμως ακόμα περισσότερο την αισιοδοξία του ΑΕΚτζή ότι «τα καλύτερα έρχονται»…





inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x