Stoiximan Super League

Καμαρά: «Μπορούμε να διορθώσουμε το θέμα του γκολ»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναιτωλικού και στο θέμα που έχει ο Άρης με το γκολ στα τελευταία παιχνίδια.

Μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Άρης ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας και τελικώς το βρήκε απέναντι στον Παναιτωλικό (0-2).

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το τρίποντο, ενώ τόνισε πως το θέμα του γκολ και η «αφλογιστία» που υπάρχει στην ομάδα στα τελευταία ματς μπορεί να διορθωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για τη σημασία της νίκης επί του Παναιτωλικού: «Σήμερα επιστρέφουμε με τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό για το μυαλό μας».

Για το θέμα του γκολ που υπάρχει στην ομάδα: «Δεν σκοράραμε πολλά γκολ, αλλά δεν φοβάμαι. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, μπορούμε να διορθώσουμε τις λεπτομέρεις που δεν μας βοηθάνε να σκοράρουμε. Η σεζόν δεν τελείωσε, παίζουμε ξανά σε λίγες ημέρες .Είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέραμε για τους φιλάθλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x