Stoiximan Super League

Καμάρας: «Είμαι αισιόδοξος για τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, αλλά ο Αριστείδης Καμάρας εμφανίζεται αισιόδοξος για happy end και μίλησε για το πλάνο των παλαιμάχων,ενώ έκανε κάλεσμα στους επιφανείς φίλους της ομάδας.

Στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός, τις πιο δύσκολες πιθανόν της σύγχρονης ιστορίας του, αναφέρθηκε ο Αριστείδης Καμάρας. Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε -σε δηλώσεις του στη «Real News»- αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, τονίζοντας: «Δεν γίνεται σύλλογος του μεγέθους αυτού να πάει στα αζήτητα».

Παράλληλα, μίλησε για το πλάνο σωτηρίας και έκανε κάλεσμα και σε άλλους παλαίμαχος να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε επιφανείς φίλους των «πράσινων».

«Όσο για τα χρήματα που απαιτούνται άμεσα, συγχωρέστε με, δεν είμαι βέβαιος ότι έχω καταλάβει πόσα ακριβώς είναι, ωστόσο αποτελεί μεγάλη ανάγκη να αποσαφηνιστεί η έκταση του προβλήματος», ανέφερε ο κύριος Καμάρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Το πρώτο στην παρούσα φάση είναι να είμαστε μετρημένοι, προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Να αποκτήσουμε πλήρη γνώση του προβλήματος όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε και πονάμε και μετά να επιχειρήσουμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας. Ο Παναθηναϊκός διέρχεται βαθιά κρίση και δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι κινδυνεύει σοβαρά. Προ μερικών ετών, η Παναθηναϊκή Συμμαχία και ο Γιάννης Αλαφούζος προσωπικά απέτρεψαν το Πρωτοδικείο. Έβαλε αρκετά χρήματα ο πρόεδρος, όμως πλέον κατέστησε σαφές ότι σταματά και οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Δεν είναι η στιγμή για απόδοση ευθυνών, αλλά για συσπείρωση και δράσεις. Η ιστορία είναι που θα κρίνει τους φταίχτες, δεν ήρθε η ώρα, το ξαναλέω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στον τεράστιο σύλλογο, όμως από μόνοι δεν φθάνουν. Προφανώς όσοι έχουν και μπορούν θα πρέπει να το κάνουν. Το εγχείρημα σε λίγο θα είναι πολύ δύσκολο, είναι ήδη δύσκολο, αφού μέσα δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα στοιχειώδη. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ίσως μια ανάσα, όχι όμως η βιώσιμη λύση που απαιτείται. Έχουν γίνει εγκλήματα στο παρελθόν, ο Στραματσόνι μόνο καταστροφή προκάλεσε, ζημιά ανεπανόρθωτη. Θα έλεγε κανείς ότι είναι ευτύχημα που στη συγκεκριμένη συγκυρία στο τιμόνι της ομάδας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ένας καθ’ όλα ικανός και ψύχραιμος προπονητής και άνθρωπος. Μαζί του οι παίκτες φιλτράρουν την αγωνία τους και παίρνουν θάρρος για να παλέψουν όλοι μαζί».

Ακόμη, ο κύριος Καμάρας ανέφερε: «Έχει φτάσει σε ένα σημείο ο σύλλογος που δεν έχει παραπέρα και που η συμπαράσταση του κόσμου μοιάζει παραπάνω από επιτακτική. Δεν περισσεύει κανείς. Να επαναληφθούν οι συζητήσεις με όσους έχουν δύναμη και επιφάνεια. Δεν αρκούν μια με δύο συναντήσεις για να βρεθεί άκρη, ειδικά από τη στιγμή που και υπάρχει διάθεση και αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Είναι κρίμα να στερήσουμε από μια ομάδα με ταλέντο και ψυχή τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους του εγχώριους τίτλους. Όσο για τα χρήματα που απαιτούνται άμεσα, συγχωρέστε με, δεν είμαι βέβαιος ότι έχω καταλάβει πόσα ακριβώς είναι, ωστόσο αποτελεί μεγάλη ανάγκη να αποσαφηνιστεί η έκταση του προβλήματος. Για να δαμάσεις ένα ζώο, πρέπει να ξέρεις τις δυνάμεις του και ο οικονομικός βραχνάς είναι ακριβώς το άγριο ζώο που πλήττει καίρια την ομάδα. Αν –παρ’ όλα αυτά- με ρωτάτε αν είμαι αισιόδοξος, θα σας εκπλήξω. Είμαι! Δεν γίνεται σύλλογος του μεγέθους αυτού να πάει στα αζήτητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x