Stoiximan Super League

Κανέ: «Ιστορία αγάπης με τον Ολυμπιακό»

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Μαμαντού Κανέ.

Δεμένος από την πρώτη στιγμή φαίνεται πως είναι με τον Ολυμπιακό ο Μαμαντού Κανέ.

Ο νεαποκτηθείς άσος των «ερυθρόλευκων», τον οποίο οι Πειραιώτες «τσέκαραν» στη μεταξύ τους μάχη με τη Νέφτσι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως ιστορία αγάπης τη σχέση του με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μαμαντού Κανέ στο Olympiacos TV:

«Όταν παίξαμε την πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό μου άρεσε πολύ. Στο πρώτο παιχνίδι πόσο όμορφη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έδιναν κίνητρο στην ομάδα τους. Μου άρεσε πολύ.

Νιώθω καλύτερα σαν αμυντικό χαφ, αλλά θα παίξω όπου μου ζητηθεί και θα προσπαθήσω να προσφέρω στον σύλλογο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός… Πρόκειται για ιστορία αγάπης. Αγάπησα πολύ αυτόν τον σύλλογο από την πρώτη στιγμή. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, μου αρέσει πολύ. Τα όνειρά μου με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω τρόπαια και τίτλους με τη νέα μου ομάδα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φίλους της ομάδας μου είναι πως τώρα είναι η οικογένειά μου. Είμαι μέλος της οικογένειας αυτής και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και να φέρουμε τρόπαια στον σύλλογο
»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x