Stoiximan Super League

Κανέ: «Κάτσαμε πίσω και δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν όσο επιθετικοί έπρεπε κόντρα στον Παναθηναϊκό απέδωσε την ήττα στη Λεωφόρο ο Μαμαντού Κανέ.

Ο Μαμαντού Κανέ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός κάντρα στον Ολυμπιακό, έμεινε ικανοποιημένος μόνο από τη συμμετοχή του και όχι από το αποτέλεσμα, έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς και ζήτησε καλύτερες εμφανίσεις εκεί.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. Έχουμε την ευθύνη από την άποψη ότι δεν ήμασταν επιθετικοί, καθίσαμε αρκετά πίσω και δεν προσπαθήσαμε αρκετά να βγούμε μπροστά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός».

Για το πρώτο του ματς και, μάλιστα, ντέρμπι στο πρωτάθλημα: «Ήταν πράγματι η πρώτη μου εμφάνιση, είμαι απογοητευμένος, όμως, δεν καταφέραμε να νικήσουμε, ήταν σημαντικό για εμάς. Επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πετύχουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε».

Για την αίσθηση στα αποδυτήρια: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, πάλι ένα ντέρμπι, να είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και να κάνουμε ένα καλύτερο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x