Stoiximan Super League

«Κάνει πρόταση για τον… ψημένο Τζούριτς ο Παναθηναϊκός»!

Κι άλλος φορ στον Παναθηναϊκό; Αν και θεωρητικά μοιάζει δύσκολο, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο γράφει πως το τριφύλλι θα κάνει πρόταση στην Τσεζένα για την απόκτηση του Μίλαν Τζούριτς, που θέλει Ελλάδα!

Έχει τον Μπεργκ για βασικό. Έχει τον Ρινάλντι για backup του Σουηδού. Θα πάρει κι άλλον επιθετικό ο Παναθηναϊκός;

Αν και μέχρι τώρα δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο βάζει «φωτιά» στα μεταγραφικά του συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι το τριφύλλι έχει θέσει ως «προτεραιότητά του» την απόκτηση του Βόσνιου φορ, Μίλαν Τζούριτς, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει η επίσημη πρόταση προς την Τσεζένα»!

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι πράσινοι θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες, παρά τις υψηλές απαιτήσεις του ιταλικού συλλόγου, ενώ ο 26χρονος άσος παρουσιάζεται να «έχει δώσει το πράσινο φως για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα», αφού έχει ψηθεί από το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Τζούριτς αγωνιζόταν στην Τσεζένα. Αρχικά στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας –όπου είχε 28 συμμετοχές (17 βασικός) και 2 γκολ- ενώ πέρσι στη Serie B κατέγραψε 7 γκολ σε 27 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x